Χρησημοποιούμε coockies για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
×
 | Lucky Fishing

Lucky Fishing

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ            ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

Διεύθυνση:
Όθωνος Αμαλίας 93 - Πάτρα

Mail:
info@lucky-fishing.gr

Phones:
2610910037

2610334810

×
 x 

0
Προϊόντα

Για να μη χαθείτε

Εκκαθάριση Όλων

Εγγραφή στο Newsletter μας

Βρείτε μας στο FB

EYlogo small

yuma-others

Cressi Yuma Rubber Gun

με μεταφορικά Αποστολή με Courier για 0,00 €
Τιμή πώλησης 134,40 €
Κερδίζετε :
×
TYPE
Περιγραφή

Αποτέλεσμα εικόνας για cressi

Πυροβόλο όπλο για γρήγορη αλιεία με τον εξαιρετικό χειρισμό του χάρη στο αντιδιαβρωτικό βαρέλι αλουμινίου Ø26 mm, με καινοτόμο άκαμπτο άξονα.

Αυτός ο συνδυασμός είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός μεταξύ της δομικής ανθεκτικότητας και της ευκολίας κίνησης σε κάθε κατεύθυνση υποβρύχια.

Είναι ένα πολύ εύχρηστο και ευκίνητο όπλο.

Ο ενσωματωμένος οδηγός χαμηλής τριβής, καθώς ο κύλινδρος στηρίζεται μόνο στις δύο εξωτερικές γωνίες.Το κάτω μέρος ενισχύεται με πρόσθετο πάχος.

Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο όπλο να παραμείνει εξαιρετικά εύκολο στη χρήσηί, ενώ είναι πιο άκαμπτο από όπλα που είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάμετρο.

Νέο ανατομικό άκρο με ενσωματωμένο ελαχιστοποιημένο βοηθητικό φορτίο, που προέρχεται από το θρυλικό άκρο Apache-Comanche, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, αξιόπιστο και εκτιμάται από τους αθλητές ψαράδες ως μοντέλο ιδανικό για γρήγορη αλιεία χωρίς προβλήματα. Αυτό το προοδευτικά εργονομικό και ευπροσάρμοστο άκρο είναι κατάλληλο για κάθε είδους ψάρεμα από οποιαδήποτε θέση.

Ομαλή και γρήγορη σύζευξη του μηχανισμού της ράβδου και της κασέτας, σκληρή, αξιόπιστη και συμβατή με όλους τους τύπους αξόνων, ανεκτική σε διαφορετικά ύψη, τελειώματα και μηχανική κατεργασία.

Ενσωματωμένη, διακριτική και αποτελεσματική γραμμή αυτόματης αναδίπλωσης διπλού βρόγχου που βρίσκεται στη γωνία μεταξύ του προστατευτικού της σκανδάλης και της βάσης του βαρελιού.

Θερμοπλαστική λαβή από ελαστικό αντιολισθητικό λευκό. Ο νέος σχεδιασμός της ρύθμισης της κεφαλής της κόμπρας μαλακώνει τη γωνία των ζωνών έτσι ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά χωρίς περιττή τριβή ή ένταση που θα μπορούσε να μειώσει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.Σχεδιάστηκε έτσι ώστε, αν χρησιμοποιείται με διπλές ζώνες, και οι δύο να λειτουργούν εξίσου χωρίς παρεμβολές.

Υψηλής ποιότητας καθαρό μαύρο λατέξ διαμέτρου 16 mm ή μπορούν να αντικατασταθούν σε μεγαλύτερες εκδόσεις με ζώνες διαμέτρου 18 mm με διάμετρο S45 ή G20 διαμέτρου 20 mm ή διπλάσια από τη ζώνη από ø14 ή ø15mm. Γαλλικά αρθρωτό ζευγάρι. Αυτό θεωρείται ότι είναι το καλύτερο, ασφαλέστερο και ευκολότερο άγκιστρο αγκίστρου λόγω του γωνιακού σχεδιασμού και του προφίλ της πλάκας.

Οι άξονες AISI 304 από ανοξείδωτο χάλυβα έχουν σκληρυνθεί σε ø4 mm με τη ροδέλα και το παξιμάδι ασφάλισης. Τα καπάκια υψηλής ποιότητας στο Delrin © με σπειρώματα σχεδιασμένα έτσι ώστε οι σπειρώσεις και η αφαίρεση των ταινιών να γίνονται εύκολα με το χέρι, χωρίς εργαλεία. Άξονας σε 17 4 PH (AISI 630) από ατσάλι με διαμέτρου 6mm. Σκούρο φινίρισμα.

Διατίθεται σε 85, 95 cm

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

TOP