Χρησημοποιούμε coockies για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
×
 | Lucky Fishing

Lucky Fishing

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ            ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

Διεύθυνση:
Όθωνος Αμαλίας 93 - Πάτρα

Mail:
info@lucky-fishing.gr

Phones:
2610910037

2610334810

×
 x 

0
Προϊόντα

Για να μη χαθείτε

Εκκαθάριση Όλων

Εγγραφή στο Newsletter μας

Βρείτε μας στο FB

EYlogo small

big eyes-evolution

Μάσκα Big Eyes Evolution

με μεταφορικά Αποστολή με Courier για 0,00 €
Τιμή πώλησης 50,00 €
Κερδίζετε :
Περιγραφή

Αποτέλεσμα εικόνας για cressi

Αυτή η επαναστατική μάσκα είναι κατασκευασμένη από High Seal, ένα νέο υλικό που προσφέρει εξαιρετική και άνευ προηγουμένου άνεση.

Όχι μόνο έχει επιλεγεί αυτή η νέα σιλικόνη υψηλής σφραγίσεως με εξαιρετική απαλότητα και άνεση, αλλά ολόκληρος ο σχεδιασμός του πλαισίου ακολουθεί νέους κανόνες που επιτρέπουν ένα σημείο επαφής μεταξύ της μάσκας και του προσώπου που έχει πολύ ανοικτή γωνία.

Η μάσκα στηρίζεται στο πρόσωπο με πρωτοφανή άνεση και δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα, ακόμη και μετά από εκτεταμένη χρήση.

Οι φακοί με καμπύλες, με το ανεστραμμένο σχήμα πτώσης τους (Cressi patent), είναι αρκετά μικροί και φτάνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στους μαθητές, έτσι ώστε η ήδη εξαιρετική ορατότητα του Matrix να αυξηθεί κατά 25%.

Ο κεφαλοδεσμός χρησιμοποιεί το αποκλειστικό κατοχυρωμένο σύστημα Cressi διπλής έγχυσης ελαστομερούς σε άκαμπτο στοιχείο και επιτρέπει στις αγκράφες του ιμάντα να τοποθετηθούν όχι στη δομή της ποδιάς όπως γίνεται από τους ανταγωνιστές μας αλλά σε ένα άφθαρτο ελαστικό στοιχείο που κλίνει σε ένα κατακόρυφο επίπεδο και μπορεί να κάμπτεται πλήρως πλάγια σε καμπύλη 180 °.

Το πάχος της κεφαλής έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να καθίσταται πρακτικά αόρατο όταν φοριέται η μάσκα.

Το Big Eyes Evolution έχει δημιουργηθεί για να παίρνει φακούς συνταγής: ένα μικρό κατσαβίδι και μερικά δευτερόλεπτα είναι όλα που χρειάζεται για να αντικαταστήσετε τους τυπικούς φακούς με φακούς συνταγής.

Η συσκευασία του Big Eyes Evolution μπορεί να ανακυκλωθεί πλήρως και το κατώτερο μαύρο μέρος έχει κατασκευαστεί από ανακυκλωμένο υλικό: η Cressi φροντίζει επίσης το περιβάλλον! 

Δείτε επίσης:

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

TOP