Χρησημοποιούμε coockies για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
×
 | Lucky Fishing

Lucky Fishing

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ            ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

Διεύθυνση:
Όθωνος Αμαλίας 93 - Πάτρα

Mail:
info@lucky-fishing.gr

Phones:
2610910037

2610334810

×
 x 

0
Προϊόντα

Για να μη χαθείτε

Εκκαθάριση Όλων

Εγγραφή στο Newsletter μας

Βρείτε μας στο FB

EYlogo small

Μάσκα Big Eyes

με μεταφορικά Αποστολή με Courier για 0,00 €
Τιμή πώλησης 38,51 €
Κερδίζετε :
Περιγραφή

Αποτέλεσμα εικόνας για cressi

Η Big Eyes  είναι η μάσκα της Cressi που έφερε την απόλυτη επανάσταση στον τομέα, γιατί εισήγαγε νέες και αποκλειστικές αρχές κατασκευής, που αποτελούν πλέον θεμέλιο λίθο.

Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά τα κρύσταλλα δεν είναι παράλληλα με το πρόσωπο, αλλά έχουν κλίση προς τα κάτω και το σχήμα τους είναι σαν ανεστραμμένη σταγόνα, δίνοντας ένα πολύ ασυνήθιστα μεγάλο οπτικό πεδίο, η γεωμετρία του οποίου αποτελεί πλέον παγκόσμια πατέντα.

Το ανατομικά σχεδιασμένο πλαίσιο της Big Eyes, είναι κατασκευασμένο από πολύ λεπτό υλικό και είναι αόρατο όταν φοριέται η μάσκα. Παρέχει ένα πλήρες οπτικό πεδίο προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδιαιτέρως προς τα κάτω, φτάνοντας ανήκουστες τιμές (ξεπερνά κατά 30% το φαρδύτερο οπτικό πεδίο των παραδοσιακών μασκών) επιτρέποντας έτσι τον έλεγχο του εξοπλισμού σε επίπεδα που ήταν αδύνατα πριν από την άφιξη της Big Eyes.

Τα κρύσταλλα με κλίση και η τροποποίηση του σχήματος της μάσκας, μειώνουν δραστικά τον εσωτερικό όγκο της μάσκας και την κάνουν παρόμοια με τα μοντέλα της ελεύθερης κατάδυσης.

Το μαλακό πλαίσιο από σιλικόνη και το φαρδύ δίπλωμα σαν δαχτυλίδι στο τελείωμά του γύρω από όλο το πλαίσιο σιλικόνης, κάνουν την Cressi Big Eyes πολύ άνετη όταν φοριέται στο πρόσωπο.

Δύο περιστρεφόμενες πόρπες εγγυώνται τη γρήγορη και με ακρίβεια ρύθμιση μήκους για το λουράκι. Η Big Eyes είναι μία εξαιρετική μάσκα για κολύμβηση και αυτόνομη κατάδυση.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τύπο: Δύο φακούς
  • Εκδόσης: Διαφανής σιλικόνη και Μαύρη σιλικόνη
  • Υλικό: Υγρή Σιλικόνη, techno-polymer
  • Πορπές: Κεκλιμένες με Σύστημα Άμεσης Ρύθμισης
  • Βάρος: 175gr

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

TOP