Χρησημοποιούμε coockies για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
×
 | Lucky Fishing

Lucky Fishing

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ            ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

Διεύθυνση:
Όθωνος Αμαλίας 93 - Πάτρα

Mail:
info@lucky-fishing.gr

Phones:
2610910037

2610334810

×
 x 

0
VM_PRODUCTS

Για να μη χαθείτε

Εκκαθάριση Όλων

Εγγραφή στο Newsletter μας

Βρείτε μας στο FB

EYlogo small

Owner Rip N Minnow 112sp

Τα ψαράκια C’ultiva κατασκευάζονται από την Owner, και όπως λέμε “είναι τόσο καλά όσο τα αγκίστρια της”. Μία ολοκληρωμένη σειρά από ψαράκια για γλυκό και αλμυρό νερό που συνδυάζουν τις καλύτερες σαλαγκιές Owner, τα μοναδικά ματάκια “living eyes” της C’ultiva, την άριστη πλεύση,
με μεταφορικά Αποστολή με Courier για 3,00 €
Τιμή καταλόγου : 14,25 €
Τιμή πώλησης 12,83 €
Κερδίζετε : -1,43 €
×
TYPE
Περιγραφή

Ψαράκι OWNER Rip'n Minnow 112SP

Τα ψαράκια C’ultiva κατασκευάζονται από την Owner, και όπως λέμε “είναι τόσο καλά όσο τα αγκίστρια της”. Μία ολοκληρωμένη σειρά από ψαράκια για γλυκό και αλμυρό νερό που συνδυάζουν τις καλύτερες σαλαγκιές Owner, τα μοναδικά ματάκια “living eyes” της C’ultiva, την άριστη πλεύση, καθώς επίσης και τα ρεαλιστικά χρώματα. Όλα αυτά κάνουν τα ψαράκια Οwner να ξεχωρίζουν και να ανταποκρίνονται και στα πιο απαιτητικά ψαρέματα. Η φυσική πλεύση τους εξασφαλίζει σίγουρα τσιμπήματα και οι μοναδικές σαλαγκιές Owner δίνουν όπως πάντα μια σίγουρη ψαριά!

Νέο ψαράκι μεγάλης κίνησης που βουτάει στο ένα μέτρο βάθος, ιδανικό για μεσόνερα. Βασικά χαρακτηριστικά του τα living eyes ματάκια, το ελκυστικό κροτάλισμα βαρών, η έντονη αντανάκλαση, και η ολογραφική υφή σε ασημί χρώμα. Εφοδιασμένο με σαλαγκιά Owner ST-41.

MODEL ΜΗΚΟΣ ΣΑΛΑΓΚΙΑ ΒΑΡΟΣ ΧΡΩΜΑ
 5278  11,2cm ST-41BC No2  21gr  02, 06, 13, 15, 27, 32, 67

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

TOP