Χρησημοποιούμε coockies για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
×
 | Lucky Fishing

Lucky Fishing

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ            ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

Διεύθυνση:
Όθωνος Αμαλίας 93 - Πάτρα

Mail:
info@lucky-fishing.gr

Phones:
2610910037

2610334810

×
 x 

0
VM_PRODUCTS

Για να μη χαθείτε

Εκκαθάριση Όλων

Βρείτε μας στο FB

EYlogo small

6331
shallow-1
shallow-2

Maria Fla-Pen

Τεχνητό ψαράκι από τη Yamashita-Maria.
Σε μήκος 8,5 cm και βάρος 12gr και 15gr.
με μεταφορικά Αποστολή με Courier για 3,00 €
Τιμή πώλησης 18,60 €
Κερδίζετε :
×
TYPE
Περιγραφή

Η Ιαπωνική ετιαρεία Maria, ταράζει τα νερά με την κυκλοφορία του επαναστατικού τεχνητού Fla-Pen.

Το Maria Fla-Pen είναι ένα μοναδικό τεχνητό, με αναδιπλούμενο χείλος, στο πίσω μέρος του σώματος το οποίο κλείνει κατά τη βολή και ξεδιπλώνει κατά την ανάκτηση. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός βοηθά το τεχνητό να επιτύχει μακρινές βολές, ακόμα και σε κόντρα άνεμο. Μόλις πέσει στο νερό και αρχίσει η ανάκτηση, η αντίσταση του νερού ανοίγει το χείλος και το Fla-Pen ξεκινά την κίνηση του. Αυτό το χείλος, λόγω της θέσης οτυ, δημιουργεί κύματα τα οποία είναι παρόμοια με εκείνα ενός αληθινού ψαριού, τα οποία είναι παρόμοια με εκείνα ενός αληθινού ψαριού, το οποίο προσπαθεί να ξεφύγει.

Η Ιαπωνική εταιρεία Maria έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία τεχνητών με το Fla-Pen το οποίο δεν είναι ούτε stickbait ούτε minnow, άλλα ένας συνδυασμός των δύο. Καθώς είναι και βυθιζόμενο, το Fla-Pen μπορεί να ψαρέψει σε όλα τα βάθη και να ανακτηθεί χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές τεχνικές, όπως ευθεία ανάκτηση, με τινάγματα twiching, τινάγματα με παύσεις, σταθερή ανάκτηση με τη μύτη του καλαμιού ανασηκωμένη. Οι πλευρικές κινήσεις του Fla-Pen κατά την ανάκτηση φτάνουν σε γωνία 90 μοιρών.

Η εταιρεία Maria δε σταμάτησε εκεί. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να αντιληφθείτε την εμπειρία και τέχνη που εμπεριέχει στην κατασκευή του το συγκεκριμένο τεχνητό. Τα τεστ αντοχής αποδεικνύουν γιατί τα Fla-Pen θα ανταπεξέλθουν στις επιθέσεις και των πιο επιθετικών θηραμάτων.

Συνοπτικά, τα Maria Fla-Pen είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών και δοκιμών των σχεδιαστών Maria-Yamashita. Αν και απευθύνεται κυρίως στο λαυράκι, το τεχνητό Fla-Pen είναι εξίσου αποτελεσματικό και σε άλλα θηράματα του spinning, καθώς επίσης και στο γλυκό νερό. Επιπροσθέτως υπάρχουν μοντέλα με επξεργασία UV (Keimura) και φωσφορίζοντα ώστε να είναι κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες και ώρες της ημέρας.

Εκτός από το κανονικό τεχνητό υπάρχει και ο τύπος Shallow (με βάρος 12gr αντί για 15gr) που βυθίζεται πιο αργά και είναι διαθέσιμο στα χρώματα 47D και 48D.

Δείτε επίσης:
     

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

TOP