Χρησημοποιούμε coockies για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
×
 | Lucky Fishing

Lucky Fishing

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ            ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

Διεύθυνση:
Όθωνος Αμαλίας 93 - Πάτρα

Mail:
info@lucky-fishing.gr

Phones:
2610910037

2610334810

×
 x 

0
VM_PRODUCTS

Για να μη χαθείτε

Εκκαθάριση Όλων

Βρείτε μας στο FB

EYlogo small

Duo Tide Minnow Slim Flyer 120

Τεχνητό της Duo.
Σε πολλά διαφορετικά χρώματα.
με μεταφορικά Αποστολή με Courier για 3,00 €
Τιμή πώλησης 18,80 €
Κερδίζετε :
×
TYPE
Περιγραφή

DUO_logo.jpg

Από το Tide Minnow Slim 120 ξεκίνησε η αλλαγή στην αντιμετώπιση από τους ψαράδες, των τεχνητών με μεγάλο σώμα. Μέχρι σήμερα τα μεγάλα τεχνητά χαρακτηρίζονταν από δυσκολία στην πραγματοποίηση μακρινών βολών, λόγω της αντίστασης του αέρα, κατά το μάζεμα λόγω του βάρους τους, κλπ.

Το Tide Minnow Slim 120 είναι εύκολο στο χειρισμό του και κατάλληλο για το ψάρεμα λαυρακιού και λούτσου. Ο σχεδιασμός του αντιμετωπίζει όλα τα παραπάνω προβλήματα και εγγυάται καλή πλεύση ακόμα και με κύμα, αέρα, με κίνηση “wobbleandroll” (τρέμουλο και περιστροφή). Αν φοβάστε τα μεγάλα τεχνητά, δοκιμάστε το και θα αλλάξετε άποψη.Τα τεχνητά αυτά, διαθέτουν μια σφαίρα από βολφράμιο, μία από ατσάλι και ένα σταθερό βάρος στην κοιλιά. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο τεχνητό να έχει την απαραίτητη στάση κατά τις βολές, ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή απόσταση.

Τέλος, τα Tide Minnow Slim 120 κατασκευάζονται από 3 διαφορετικά κομμάτια τα οποία ενώνονται μαζί. Αυτό επέτρεψε στη DUOνα τοποθετήσει πιο λεπτό αλλά πιο γερό χείλος, το οποίο συμβάλλει στη μοναδική πλεύση του τεχνητού.

Μήκος (mm) 120
Βάρος (gr) 29
Τύπος Sinking
Σαλλαγιά ST46#4
Δράση wobble and roll


Χρωματολόγιο:

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

TOP