Χρησημοποιούμε coockies για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
×
 | Lucky Fishing

Lucky Fishing

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΑΤΑΔΥΣΗ            ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

Διεύθυνση:
Όθωνος Αμαλίας 93 - Πάτρα

Mail:
info@lucky-fishing.gr

Phones:
2610910037

2610334810

×
 x 

0
VM_PRODUCTS

Για να μη χαθείτε

Εκκαθάριση Όλων

Βρείτε μας στο FB

EYlogo small

Major Craft Tai Rubber

με μεταφορικά Αποστολή με Courier για 3,00 €
Τιμή καταλόγου : 8,00 €
Τιμή πώλησης 7,60 €
Κερδίζετε : -0,40 €
×
TYPE
Περιγραφή

Νέα τεχνητά υψηλής ποιότητας για το Tai Rubber και το Tai Rubber Cast από την Major Craft.

H Major Craft δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις δημιουργίες της πάνω στο θέμα εμπνεύσεως και κατασκευής ειδών σύγχρονης αλιείας.

Εμπνεύστηκε λοιπόν και κατασκεύασε ένα τεχνητό για το Tai Rubber το οποίο έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και θα κάνει την διαφορά διευκολύνοντας τον  βαρκάτο αλλά και τον παράκτιο ψαρά.
Το σώμα τους σε σχέση με το βάρος τους είναι πολύ πιο μικρό σε σχέση με άλλα τεχνητά του ίδιου τύπου,αντιμετωπίζοντας έτσι τα ισχυρά ρεύματα δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να δουλέψουμε μικρότερα γραμμάρια σε μεγαλύτερα βάθη.
Επίσης θα διευκολύνουν αφάνταστα και αυτούς που ψαρεύουν από την ακτή tai rubber cast,με τρομερά μακρινές ρίψεις λόγω μικρού όγκου.
Λόγω του ιδιαιτέρου υδροδυναμικού τους σχήματος,η πλεύση τους σε κανονικές ταχύτητες ανάκτησης είναι σχετικά νευρική και ομοιόμορφη,αλλά σε πιο γρήγορες ανακτήσεις γίνεται πολύ νευρική με κινήσεις αριστερά-δεξιά της κεφαλής,παρασύροντας έτσι και την τρέσσα σε ένα χορό κινήσεων,κάμπτοντας εύκολα την καχυποψία των μεγάλων ψαριών.
Τέλος οι τρέσσες είναι από πολύ μαλακιά σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας και τα assist hook να μην χαρίζονται στο παραμικρό ακούμπημα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

TOP